Valmiiden palvelupakettien lisäksi Motions luo täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan, oli kyseessä yritystä koskeva pitkäaikainenkin yhteistyö tai pienen harrastusporukan virkistyspäivä. Motions on erikoistunut luoviin ratkaisuihin toiveidesi mukaan.

Täällä voit tutustua toteuttamiimme projekteihin ja siihen, minkälaisista palveluista on kysymys. Nämä esitellyt palvelut on räätälöity täysin yksilökohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

LAMK Sports


Motions on ollut mukana kehittämässä ja tarjoamassa laadukkaampia opiskelijaliikuntapalveluita osana LAMK Sportsia syksystä 2014 lähtien. LAMK Sports laajenee syksyllä 2015 ja jatkaa edelleen yhteistyötä Motions kanssa...

Koskisen Oy


Motions toteutti syksyllä 2016 mittavan projektin Koskisen Oy:n työntekijöiden työhyvinvoinnin parissa. Projekti huipentui syksyllä järjestettyyn työntekijöiden työhyvinvointimittaukseen ja työhyvinvointipäivään, johon pääsivät osalliseksi myös LAMK:n sosionomiopiskelijat. Yhteistyölle on luvassa edelleen jatkoa.

Vesiliikuntaa liitoille


Motions on ohjannut laadukasta ja kohderyhmälle suunnattua vesijumppaa Lahden ammattikorkeakoulun tiloissa jo vuodesta 2012, ja se onkin yksi yrityksen pitkäaikaisimmista palveluista. Asiakkaana ovat hengitys- sydän- ja polioliitto. Tämäkin hanke jatkuu edelleen.

Liikkis


Liikkis on Päijät-Hämeen kuntoutustutkimusyksikön kanssa yhteistyössä toteutettu liikuntavammaisille lapsille suunnattu liikuntakerho. Motions suunnittelee tuntien sisällön, kehittää projektia ja ohjaa ryhmiä. Motions on tehnyt töitä projektin parissa vuodesta 2015 ja tuottaa palvelua edelleen.

Lahti Roller Derby


Marraskuussa 2014 aloitimme laajan kuntotestausprojektin yhdessä Lahti Roller Derbyn kanssa. Lihasvoima- sekä kestävyyskuntotestistön lisäksi projektiin sisältyivät laajat liikkuvuus- ja ryhtikartoitukset sekä harjoitteluun liittyvät luennot. Projekti saatettin päätökseen lopputestauksilla toukokuussa 2015.

Terveyskioski


Joulukuussa 2014 järjestimme yhdessä Trion Terveyskioskin kanssa 2 tyypin diabeteksen ennaltaehkäisypäivän. Päivä sisälsi riskitestausta sekä ravinto- ja liikuntaneuvontaa kaiken ikäisille.

Lukiolaisten hyvinvointipäivä


Motions järjesti Tuusulan lukion oppilaille hyvinvointipäivän 2016 keväällä. Päivä suunniteltiin ja vietettiin hyvinvoinnin, liikunnan ja rennon yhdessäolon merkeissä.

KooKoo


Marraskuussa 2013 Motions toteutti laajan liikkuvuus- ja asennonhallintatestistön Kouvolan KooKoon -98, -99 ja -00 syntyneille junioreille. Testeihin osallistui yhteensä 40 junioria ja mukana yhteistyössä oli myös Pohjois-Kymen liikuntayhdistys POKLI.

Dialyysihoito ja Liikunta


Motions oli syksyllä 2013 mukana toteuttamassa dialyysipotilaiden liikuntaohjausta yhteistyössä Päijät-Hämeen keskussairaalan ja Päijät-Hämeen munuais- ja maksayhdistyksen kanssa. Projektin aikana opiskelijat kävivät vähintään kerran viikossa liikuttamassa dialyysihoidossa käyviä asiakkaita Päijät-Hämeen keskussairaalalla.

Kärpäsen koulu


Motions oli mukana Kärpäsen koulun syksyn 2018 Move-testauksessa ja sen pohjalta aloitimme projektin, jossa ohjaamme liikuntatunteja koulun 5. ja 8. luokkalaisille. Tuntien sisältö on suunniteltu Move-testin teemojen perusteella.